Новини

Директор ІФМФК взяв участь в медичному форумі

 Директор КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) Володимир Васильович Стасюк взяв участь в медичному форумі «Формування єдиного медичного простору», який відбувся 10 травня в Івано-Франківську.

 Захід зібрав представників Національної служби здоров’я України, профільного комітету Верховної ради, представників Івано-Франківської міської адміністрації, обласного департаменту охорони здоров’я, керівників комунальних та приватних медичних закладів міста, навчальних медичних закладів, а також представників громадських організацій, асоціацій бізнесу та культури. Його мета – розробити план дій для розвитку медичних послуг і вирішення існуючих проблем у місті задля покращення здоров'я місцевих жителів.

На форумі в чотирьох модерованих дискусійних панелях обговорювали такі питання: стратегія розвитку медичної галузі громади / єдиний медичний простір; медицина в регіонах: погляд з боку держави; військова та цивільна медицину; ветерани / особи з інвалідністю: що буде після війни?; розвиток закладів охорони здоров’я спроможної мережі та підготовка кваліфікованих кадрів; приватні та комунальні заклади: конкуренція чи партнерство?

В обговоренні на так званій третій панелі виступив і директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк та висловив ряд цікавих думок. Детальніше про підняті у виступі та на форумі проблеми плануємо повести мову в інтерв’ю з керівником коледжу.

Розвиток медичної галузі є важливим пріоритетом, адже від цього залежить життя та здоров'я наших краян. Тому важливо спільно напрацювати стратегію розвитку системи охорони здоров’я області та створити єдиний медичний простір в Івано-Франківській громаді.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165