Новини

Тренінг для ліцеїстів

 Представники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) провели тренінг з домедичної допомоги для здобувачів освіти Івано-Франківського ліцею № 7.

Таке навчання-тренінг проведено 9 травня на прохання директора ліцею № 7  Івано-Франківської міської ради для здобувачів освіти 10-11-х класів і приурочене Дню цивільного захисту.

Тренінг провели викладач хірургічних дисциплін Василь Гнатович Будзик і студентка групи ІV-5 Анастасія Пересипкіна.

Ліцеїстам продемонстровані такі практичні навики:

– серцево-легенева реанімація

– зупинка зовнішньої кровотечі –

– накладання пов'язок

– накладання транспортних шин

– невідкладна допомога при опіках, колапсі, непритомності.

Така тематика навчань для ліцеїстів особливо актуальна в умовах московсько-української війни. Адже навиками домедичної допомоги повинні володіти якомога більше людей. Пригодяться вони і в мирний час.

Ми уже розповідали, що викладачі ІФМФК проводять тренінги, навчання не лише в ліцеях, а й для працівників дитячих садків. Колектив Івано-Франківського медичного фахового коледжу отримав подяку міського голови Івано-Франківська за організацію та проведення циклу тренінгів в закладах дошкільної освіти «Домедична допомога при невідкладних станах» та за активну громадську позицію в умовах воєнного стану.

 Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165