Новини

Загальноколеджна олімпіада з математики

 8 травня 2023 р. відбувся ІІ етап (коледжний) олімпіади з математики серед студентів   ІІ курсів Лікувальної та Сестринської справи. Олімпіада проходила у звичайному форматі. Минулі роки, зі зрозумілих причин, олімпіади не проводились. Однак робота не припинялася зі  студентами, які мають підвищений інтерес до математики.  Вони  розв’язували задачі підвищеної складності та логічного вмісту на заняттях, як додаткові завдання для заохочення та з метою  стимулювання творчого самовдосконалення. Цього навчального року, з метою виявлення та розвитку обдарованих здобувачів освіти, підвищення їх інтересу до математики, адміністрація нашого закладу вирішила провести І і ІІ етапи олімпіади:
    І етап – у кожній групі, де виявлено найсильнішого учасника;
     ІІ етап  (загальноколеджний), у якому переможці першого етапу повторно продемонстрували і підтвердили свій високий рівень знань та практичних навичок.
    Олімпіада  відбулась у доброзичливій обстановці, що у тривожний час воєнних дій в Україні є надзвичайно важливим в освітньому процесі. Члени оргкомітету продумали умови проведення олімпіади, які дозволили  уникнути зайвих переживань та стресів. Кожен учасник відчув підтримку та зрозумів важливість здобутих знань з предмета. За рішенням журі усі визнані переможцями, нагороджені грамотою коледжу і подарунками.
    Адміністрація коледжу вітає наших переможців Вікторію Дунаєвську, Петра  Аннюка, Сніжану Цвірову, Діану Чеверду, , Юлію Білоган  та їхніх викладачів: Ольгу Лучинську та Галину Томин.
    Хай успіхи супроводжують здобувачів освіти та наставників, а їхні добрі справи стануть  частинкою вкладу у нашу перемогу над ворогом.
    Слава Україні!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165