Новини

Тренінг з домедичної допомоги для аудиторів

    На прохання управління Західного офісу Державної аудиторської служби України в Івано-Франківській області викладачі КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) провели навчання з домедичної допомоги.
    Складовою навчання з питань охорони праці, які проводилися в управлінні Держаудитслужби для працівників установи, був тренінг з надання невідкладної допомоги потерпілим від нещасних випадків. Заняття провели викладачі циклової комісії хірургічних дисциплін Василь Гнатович Будзик та Микола Миколайович Веприняк.
    Вони розповіли слухачам про важливі аспекти першої домедичної допомоги при кровотечах, переломах, іншу допомогу при надзвичайних ситуаціях.
    Проведені наступні практичні навики:
– серцево-легенева реанімація,
– зупинка зовнішньої кровотечі,
– накладання пов'язок,
– накладання транспортних шин,
– невідкладна допомога при опіках, колапсі, непритомності.
    Для наочності використовувалися фантоми, слухачі мали змогу відпрацьовувати навички на практиці.
    Представники ІФМФК проводять заняття, тренінги, навчання з надання невідкладної допомоги в колективах медичних закладів, в трудових колективах, для військових, правоохоронців, освітян.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165