Новини

Урочисте засідання старостату випускного курсу

     Вперше в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) під завершення навчального року і загалом навчання у коледжі відбулося урочисте засідання старостату четвертого курсу спеціалізацій Сестринська справа і Лікувальна справа.
     Вісім старост медсестринських груп і дві старости фельдшерських груп IV випускного курсу зустрілися з заступницею директора з виховної роботи Наталією Валеріївною Мальованчук та завідувачкою відділення Олесею Василівною Сухоручко. Це не перше засідання під час навчального року 2022-2023. Але якщо попередні зустрічі були більше діловими, де йшлося про контроль за відвідуванням занять, відпрацювання студентами пропусків, підготовку до ліцензійного іспиту Крок М і єдиного комплексного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ), то останнє, 21 червня, стало подячно-урочистим.
     Наталія Валеріївна Мальованчук та Олеся Василівна Сухоручко подякували старостам за їхню роботу, співпрацю з адміністрацією коледжу і керівниками груп, організаційні здібності і вміння комунікувати з одногрупниками. Студентки ж поділилися думками, як їм працювалося на посаді старости, що легше давалось, а що важче, що б порадили змінити чи доповнити, аби така робота була результативнішою. Хтось навіть зізнався, що несподівано для себе набув організаторських здібностей, зміг перетворитися «сірої мишки» у впевнену у своїх силах людину.
     До речі, серед старост випускного курсу – самі дівчата. Олеся Василівна Сухоручко вручила їм невеличкі подарунки, теж дівчачі.
     Окремо на засіданні старостату обговорено проведення організованого вручення дипломів, яке відбудеться 30 червня.
     Додамо, що у цьому році у коледжі вирішили відмовитися від квітів для випускного на користь донату на Збройні сили України.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165