Новини

Розпочався прийом документів від абітурієнтів

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР розпочався прийом заяв і документів від вступників на основі базової середньої освіти (після 9-го класу). А для вступників на основі повної загальної середньої освіти (після 11-го класу) розпочалася реєстрація електронних кабінетів.
     З 23 червня розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження необхідних документів. За словами відповідального секретаря приймальної комісії Альони Миколаївни Валовіни, при приймальній комісії коледжу створено службу підтримки для допомоги абітурієнтам при створенні електронного кабінету та подачі заяв. Про це вступники були поінформовані під час онлайн-зустрічі 29 червня. Можна також в телефонному форматі та у створеній окремій групі у вайбері отримати  вичерпну інформацію з усіх запитань, які виникають у вступників.
     З 30 червня (символічно, що саме цього дня в ІФМФК відбулося урочисте вручення дипломів випускникам) абітурієнти після 9-го класу почали подавати електронні заяви через особисті електронні кабінети вступників. Можна це зробити самостійно з дому, а можна прийти в коледж (якщо потрібна допомога).
     Згідно з надходженням електронних заяв формуватимуться групи для проходження співбесіди з української мови. Всі вступники подають мотиваційні листи.
     Лише за перший день, 30 червня, надійшло 146 заяв: 77 на спеціалізацію Сестринська справа та 84 – на спеціалізацію Лікувальна справа. Працювала приймальна комісія і у суботу. Загалом станом на 16:00 годину 3 липня надійшло 254 заяви від вступників.
     Закінчиться прийом заяв і документів від вступників на основі базової середньої освіти (після 9-го класу) о 18.00 13 липня. З 14 липня розпочнеться проведення співбесіди.
     З 1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів та завантаження необхідних документів для вступників на основі повної загальної середньої освіти (після 11-го класу), з 10 липня – початок прийому заяв і документів.
     Нагадаємо, що ліцензійний обсяг набору на навчання за професійно-освітнім ступенем «фаховий молодший бакалавр» в ІФМФК – 240 осіб на основі базової середньої освіти (після 9-го класу), в тому числі регіональне замовлення на спеціалізації Сестринська справа – 93 місця, на спеціалізації Лікувальна справа – 92 місця. На основі повної загальної середньої освіти (після 11-го класу) прийом здійснюється тільки за кошти фізичних і юридичних осіб на спеціалізації Акушерська справа, Сестринська справа, Лікувальна справа.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165