Новини

З Днем Незалежності України вітаємо колектив ІФМФК!

     23 і 24 серпня українці відзначають два особливі свята – День Державного Прапора і День Незалежності України. Вони пов’язані між собою, адже 24 серпня 1991 року Верховна Рада УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України, і одразу після його проголошення у залі Верховної Ради замайорів національний синьо-жовтий стяг. Цей день прийнято вважати датою відновлення української незалежності, утворення держави Україна в її сучасному вигляді.
     Сьогодні ми змушені відстоювати нашу незалежність в російсько-українській війні, зі зброєю в руках захищати суверенітет і територіальну цілісність Української держави від зазіхань північного сусіда, боротися за нашу свободу та європейський вибір. І сьогодні наш синьо-жовтий стяг – не просто символ, на якому з’єдналися кольори неба і пшеничного поля, це символ боротьби за незалежність. Під ним військові воюють проти рашистів, ним накривають домовини полеглих захисників і захисниць, його встановлюють у звільнених містах і селах.
     У ці два дні, особливі для кожного українця, ми віддаємо данину пам’яті героїчному минулому країни і її героям різних часів, ми відчуваємо свою відповідальність за сьогоднішній день і майбутнє України, ми виборюємо для наших дітей та онуків краще майбутнє у величній європейській державі. Серед тих, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає Україну, – чоловіки, діти працівників коледжу, батьки студентів. Нехай береже їх Господь!
     Вітаємо з Днем Незалежності України, шановні викладачі і працівники ІФМФК, студенти, випускники!
     Будьмо сильними і згуртованими! З вірою в Бога і Збройні сили України, з вірою у щасливе майбутнє нашої держави наближаймо нашу Перемогу!
     Все буде Україна!
Пресцентр коледжу.
2408

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165