Новини

Вітаємо студентів, викладачів і батьків з Днем знань!

     Дирекція КЗФПЗ «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вітає з початком нового навчального року студентів і викладачів коледжу, усіх працівників, батьків і опікунів студентів! Колись особливе, світле, хвилююче свято – День знань ми вдруге зустрічаємо в умовах повномасштабної московсько-української війни. Але завдяки Збройним силам України, нашим захисникам і захисницям маємо можливість вчитися, здобувати освіту.
     1 вересня – це початок нового навчального року у школах, ліцеях, коледжах, університетах, це свято першого дзвоника, це календарна дата, яка стосується кожного з нас, бо всі ми родом з дитинства, вчилися і продовжуємо вчитися, набуваємо знань і умінь, прагнемо нових звершень. Особливий цей день для першокурсників, які поповнили студентську родину коледжу, і для студентів випускного курсу, які починають завершальний етап освіти у його стінах.
     А ще у цьому році з 1 вересня Православна Церква України і Українська Греко-Католицька Церква переходять на новоюліанський календар, щоб відірватись від «руского міра» і утвердити українську духовну ідентичність, відзначати церковні свята як у більшості країн світу.
     Усім студентам бажаємо, щоб захоплива (хай іноді і складна) дорога до знань була цікавою, продуктивною, з вірою у серці і Господньою опікою! Викладачам бажаємо мудрих здобувачів освіти, які хочуть і вміють вчитися! Батькам – активної співучасті в освітньому процесі!
*  *  *
    З відеопривітання директора ІФМФК Володимира Васильовича Стасюка розпочався 2023-2024 навчальний рік в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі.
     1 і 2 вересня заняття проходять за розкладом, але дистанційно: на другому, третьому і четвертому курсі спеціалізації Сестринська справа, Лікувальна справа, Акушерська справа іде начитка лекцій. Для першокурсників 3 вересня відбудеться посвята у студенти, а з 4 вересня розпочнеться освітній процес.
     Найважливіша особливість нового навчального року – повернення до очного режиму навчання на всіх курсах після великого періоду карантину через COVID-19 і змішаного навчання в минулому навчальному році через російсько-українську війну.
     До 8 вересня в ІФМФК освітній процес проводитиметься у дві зміни, а з 11 вересня – у режимі семи пар. Початок занять – 8.20. Тривалість пар – по годині, а «вивільнені» хвилини відводяться під консультативні заняття. Великі перерви дадуть можливість добиратися на клінічні бази.
     Традиційно для першокурсників форма одягу – білі халати. З початком занять на клінічних базах кольори медичної форми можуть бути різні, але повинні викликати приємне споглядання. В майбутньому планується пошиття воєнізованої форми для предмету «Захист України» і збільшення його до двох років.
     Під час канікул у коледжі проведені деякі ремонти. В ІФМФК забезпечені безпечні умови навчання на випадок повітряних тривог – обладнане укриття на нульовому поверсі. Студенти ознайомлені з алгоритмом дій при сиренах тривоги.
     З початком нового навчального року! Нехай від для усіх буде успішним!
Пресцентр коледжу.
%3A%2F%2Fmc.if.ua%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt">Привітання з початком нового навчального року в ІФМФК

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo