Новини

Розпочався повноцінний освітній процес

     З понеділка, 4 вересня, в КЗФПЗ «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) на всіх курсах на спеціалізації Сестринська справа, Лікувальна справа, Акушерська справа повноцінно розпочався новий 2023-2024 навчальний рік.
     Початок дня був урочистим. Після першого за розкладом дзвоника о 8.20 одразу у коледжі прозвучав духовний гімн України «Боже великий, єдиний». Так щоразу по понеділках розпочинатиметься кожний новий робочий тиждень.
     О 9.00 колектив ІФМФК долучається до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України. Кожного дня на першій парі всі викладачі зупинятимуть заняття на вшанування світлої пам'яті захисників і захисниць, які загинули за Україну, та всіх загиблих у московсько-українській війні. 
     Вдруге новий навчальний рік розпочався в умовах воєнного стану. В минулому навчальному році освітній процес в ІФМФК проходив у змішаному форматі. А до того були два роки карантину у зв’язку з пандемією коронавірусу, коли доводилося вчитися дистанційно. З сьогоднішнього дня коледж повертається до традиційного очного навчання. А 1 і 2 вересня на другому, третьому і четвертому курсі дистанційно відбулася начитка лекцій.
     До 8 вересня в ІФМФК освітній процес проводитиметься у дві зміни, а з 11 вересня – у режимі семи пар. Тривалість пар – по годині, а «вивільнені» хвилини не пропадатимуть, вони відводяться під консультативні заняття. Оскільки осінній семестр закінчиться швидше – 22 грудня, то щоб вкластися в навчальну програму, деякі суботи будуть робочі в дистанційному форматі.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165