Новини

Майстер-клас з гостинності

     Для здобувачів освіти 3 групи І курсу спеціалізації Лікувальна справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбувся «майстер-клас з гостинності» на базі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій.
     Ідея такого тренінгу-навчання належить класному керівникові групи Олександру Романовичу Кравцю: поглибити у студентів знання поведінки за столом в громадських місцях харчуваннях. Бо то таки треба знати трохи більше, ніж «як правильно користуватися ножем і виделкою» чи «не ставити лікті на стіл». Не всіх батьки мали змогу навчити тонкощам етикету в кав’ярнях, кафе, ресторанах, та і карантинні роки не сприяли відвідуванню громадських місць. А такі знання не будуть зайвими.
     Тому і завітали групою (усі 32 здобувачі освіти) у коледж ресторанного сервісу і туризму на майстер-клас, під час якого фахівці надали інформацію про правила поведінки за столом та навички правильного користування столовими приборами. І це була не просто теорія. Поки їли гофри з морозивом, пили водичку і гарячий чай, паралельно дізнавалися, куди ставити ніж і виделку після споживання страви, як тримати правильно фужер і горнятко з чаєм, які є види чаю (не лише чорний і зелений) і як його пити, як користуватися тканинною серветкою, як відкласти посуд, якщо страви не сподобались. І таких «секретів» чимало.
     «Студенти отримали цікаву інформацію від А до Я, – наголосив класний керівник групи Олександр Романович Кравець. – Вони мені дякували за такий повчальний майстер-клас, і ми всі дякували тим, хто його для нас провів».
     І одразу домовилися, що тижнів через 3-4 прийдуть на майстер-клас із споживання риби – карася.  
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165