Новини

Розпочалися директорські години спілкування з першокурсниками

     Перші зустрічі і знайомство з директором – для першокурсників КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) розпочалися години спілкування з директором. 11 вересня такий захід відбувся у двох групах спеціалізації Лікувальна справа, 12 вересня – ще в одній фельдшерській та у групі спеціалізації Сестринська справа.
 
     На зустріч зі здобувачами освіти – майбутніми фельдшерами та медсестрами прийшли директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк, заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, практична психологиня Яніна Анатоліївна Івко, класні керівники груп.
     Напутнє слово Володимира Васильовича студентам складалося з таких розділів: взаємини з Творцем, освіта, здоров’я, захист України. Керівник освітнього закладу говорив про медицину як мистецтво, про релігійність і прагнення досконалості, про сумлінне навчання як власний внесок у Перемогу, про здоровий спосіб життя, про «смак до навчання». Як стимул до науки – інформація про те, що при високих показниках успішності у здобувачів освіти, які навчаються за контрактом, є шанс перейти на державне замовлення і відповідно за низькі показники хтось може втратити право вчитися за регіональним замовленням.
     Йшлося також про необхідність психологічної підтримки один одного в умовах московсько-української війни, про співпрацю «чарівного трикутника» (батьки-викладачі-студенти). Така взаємодія особливо важливо при переході від шкільної освіти до фахової передвищої, в період адаптації до освітнього процесу у коледжі.
     Все, що цікавить, можна було й буде запитати під час таких годин спілкування з директором. Якщо хтось не встиг поставити свої запитання, чи не набрався рішучості, чи просто не виокремив для себе якісь проблеми, то під час навчання можна скористатися «скринькою довіри» – є електронна і стаціонарні, куди здобувачі освіти можуть написати про свої пропозиції, зауваження, проблеми.
     На наступному тижні такі директорські години спілкування продовжаться в інших групах першого курсу – без уваги ніхто не залишиться.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165