Новини

Перегляд фільму «Довбуш»

     Студенти різних курсів спеціалізації Лікувальна справа і Сестринська справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) побували на перегляді фільму «Довбуш». Водночас долучилися до благодійної акції.
     В Івано-Франківську в кінотеатрі «Люм’єр» відбувся показ наймасштабнішого українського фільму «Довбуш», його відвідали здобувачі освіти груп I-3, II-6, IV-5 Івано-Франківського медичного фахового коледжу.
     Історичний український фільм «Довбуш», в основі сюжету якого – життя найвідомішого з опришківських ватажків у Карпатах Олекси Довбуша, вразив усіх.
     Прем’єра цього пригодницько-історичного екшена відбулася у День Незалежності. Його знімали впродовж п’яти років на 50 природних та історичних локаціях і закладали у стрічку глибокі сенси. Коротко їх можна сформулювати так: вони не хотіли слави, вони захищали свою землю.
     «Я не хочу тікати, я хочу жити. Я хочу жити тут, вільно, на своїй землі», – ці слова Олекси Довбуша у фільмі дуже співзвучні відчуттям українців в умовах широкомасштабної агресії росії, кажуть ті, хто вже подивився фільм.
     Перегляд фільму був благодійний – проводився збір коштів на ЗСУ.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165