Новини

Засідання студентського самоврядування

     На першому в 2023-2024 навчальному році засіданні студентського самоврядуванняКЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) йшлося про підсумки роботи та плани на майбутнє. Відбулося воно 14 вересня, у день великого християнського свята Воздвиження Чесного Хреста Господнього.
     Студентську родину коледжу поповнили першокурсники, їхні представники від груп – старости і профгрупорги увійшли до студентського самоврядування і вперше взяли участь у його засіданні.
     Голова студентської ради – студентка ІІІ курсу спеціалізації Лікувальна справа Тетяна Мандзюк розповіла про підсумки діяльності студентського самоврядування у 2022-2023 навчальному році. Насамперед це захист студентів і представлення їх на рівні коледжу, організація різноманітних заходів. Серед таких заходів: благодійні ярмарки для збору коштів на ЗСУ, відзначення Дня захисника і захисниць України, Міжнародного дня студента, участь у тренінгах з протидії торгівлі людьми, волонтерська робота з дітьми в сиротинцях, з мешканцями геріатричного пансіонату і Погонянського психоневрологічного інтернату та інші.
      Важливою є робота кожної з семи комісій студентського самоврядування: з навчання та науки, з дисципліни та порядку, житлово-побутової, з організації та проведення дозвілля, спортивно-оздоровчої, з інформації та друку, соціально-правової. Загалом діяльність спрямована на удосконалення освітнього процесу, виховання духовності і культури здобувачів освіти, зростання соціальної активності студентської молоді, відповідальності за доручену справу.
     Плануються різноманітні заходи у цих напрямках на 2023-2024 навчальний рік. Студентська рада чекає нові цікаві ідеї, ініціативи і пропозиції.
      У засіданні студентського самоврядування взяли участь заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук та голова об’єднаного профкому ІФМФК Наталія Михайлівна Мельник. Вони наголосили на важливості такої структури в діяльності коледжу, її співпраці з адміністрацією та педагогічно-викладацьким колективом, пообіцяли підтримку студентських ініціатив.
Пресцентр коледжу.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165