Новини

Четвертокурсники запускають челендж «Кров для захисника»

     Здобувачі освіти ІV курсу спеціалізації Лікувальна справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) стали донорами і запускають у коледжі челендж «Кров для захисника». Закликають підтримати їхню ініціативу.
     Повномасштабна війна докорінно змінила все наше життя.  Щодня до лікарень прибувають нові поранені бійці, і  ми теж можемо допомогти, здавши кров, котра рятує життя військових. Потреба в донорській крові лишатиметься стабільно високою аж до перемоги, і ми можемо зробити свій вклад у цю перемогу.
     13 вересня десять студентів коледжу здавали кров у Прикарпатському центрі служби крові. Заступник директора з навчально-виробничої роботи Василь Миколайович Василюк та викладач Олександр Романович Кравець (колишній керівник групи ІІІ-5) підтримали  ініціативу студентів, супроводжували їх до Прикарпатського центру служби крові та ознайомили зі структурними підрозділами центру та особливостям їхньої роботи.  Василь Миколайович Василюк долучився до донорства і разом зі студентами  здав кров.
     Така акція приурочена до  Дня захисників і захисниць України, який відзначатимемо 1 жовтня. Кошти, отримані за здану кров, студенти перерахували на потреби ЗСУ.
     Четвертокурсники започатковують челендж «Кров для захисника!» і закликають, аби їхній приклад підтримали і долучилися до донорства працівники коледжу та студенти, яким уже виповнилося 18 років. Бути сьогодні донором крові – це робити свій внесок в обороноздатність країни, наближати перемогу і рятувати життя.
    Звернення здобувачів освіти випускного курсу.
     Слава Україні!
     Ми, студенти Івано-Франківського медичного фахового коледжу 4 курсу 5 групи, звертаємося  до кожного студента, викладача і всіх громадян із пропозицією приєднатися  до челенджу «Кров для захисника!» приуроченого ДНЮ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ.
     Нашим воїнам, котрі нещадно знищують ворога на території України, аби ми мали можливість жити і спокійно спати у своїх домівках, потрібна підтримка. Ваша кров може врятувати не одне життя!
     Це не займе багато часу, але  дасть змогу медикам врятувати чийогось сина, батька чи брата, а нам дасть можливість не словом, а ділом долучитися до  перемоги над лютим ворогом.
     Покажімо нашим захисникам і захисницям свою підтримку!
     Слава Україні!!!
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165