Новини

Настановче засідання загальноколеджного старостату

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 20 вересня відбулося перше в 2023-2024 навчальному році загальноколеджнезасідання старостату. Розглядалися організаційні моменти: як працювати в осінньому семестрі.
     Якщо бути точним, то старости груп уже брали участь в засіданні студентського самоврядування, складовою якого є і старостат. Але сьогоднішній захід мав організаційне спрямування саме для старост: нагадати про їхні обов’язки, за що відповідають, як повинні співпрацювати з адміністрацією коледжу, завідувачами відділень, класними керівниками та керівниками груп.
     Зі старостами груп в очно-дистанційному форматі зустрілися заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, завідувачки відділень Олеся Василівна Сухоручко, Мирослава Василівна Вацеба, Тетяна Петрівна Басараба. На платформі Zoom на зв’язку були старости груп IV випускного курсу, які в цей час мали навчання на клінічних базах.
     Більшість дівчат уже були старостами груп в попередні роки, а для першокурсників засідання стало настановчим, адже йшлося не лише про функціональні обов’язки (за що вони відповідають: пропуски, відпрацювання, запізнення), а й якими повинні бути старости. Разом з класними керівниками та керівниками груп вони повинні зробити все, аби успішно завершити осінній семестр.
     Нагадаємо, що на першому і другому курсі є класні керівники груп, на третьому – керівники груп, а на випускному курсі – лише студентське самоврядування. Тож на старост груп IV курсу покладена ще більша відповідальність.
     Наталія Валеріївна Мальованчук поінформувала першокурсників, що у жовтні в ІФМФК відзначатимуть 100-річчя від дня народження відомого прикарпатського композитора Дмитра Циганкова, який у нашому закладі викладав математику і відповідав за художню самодіяльність. Такій даті буде приурочена презентація груп І курсу: 24 жовтня – спеціалізації Лікувальна справа, 25 жовтня – спеціалізації Сестринська справа. Отож, як прозвучало на засіданні старостату, «шукайте таланти – хто співає, хто декламує вірші, хто танцює, хто розповідає гуморески».
     Поінформовано також, що розпочинаються навчальні екскурсії «Стежками Прикарпаття». Першими на таку екскурсію вирушать завтра студенти груп І-1 і І-3.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo