Новини

Відзначення Міжнародного дня студентського спорту

     Флешмоб-руханка та майстер-клас з флорболу – здобувачі освіти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) долучилися до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу до Міжнародного дня студентського спорту, який відбувся 20 вересня.
     Проведення такого заходу запланували Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно зі Спортивною студентською спілкою України. Дата не випадкова – саме 20 вересня 1924 року відбувся перший студентський чемпіонат світу, тож рішенням сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО було започатковане свято – Міжнародний день студентського спорту.
     На базі Івано-Франківського медичного фахового коледжу викладачі фізичної культури провели флешмоб-руханку та майстер-клас з флорболу. Були залучені здобувачі освіти І і ІІІ курсів.
     Такий день покликаний привернути увагу та підвищити значущість спорту в навчальних закладах незалежно від підпорядкування та залучити до своїх лав прихильників здорового способу життя. Фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров’я і довголіття.
     Саме фізична культура і спорт виховують волю до перемоги, здатність долати труднощі та плекають в кожному з нас гордість за свою країну і дух Переможців, якими повинні бути справжні українці та українки. Невід’ємною частиною та основою   внутрішньої безпеки повинні стати фізична культура та спортивне виховання.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165