Новини

На першому курсі завершилися директорські години спілкування

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) у здобувачів освіти першого року навчання спеціалізації Лікувальна справа, Сестринська справа, Акушерська справа завершилися години спілкування з директором. На цьому тижні розпочнуться і у другокурсників.
     Це вже традиція – такі зустрічі директора ІФМФК Володимира Васильовича Стасюка зі здобувачами освіти. І проводяться вони з кожним курсом.
     Тематику спілкування умовно можна розбити на кілька блоків.
     Перший: «чарівний трикутник», співпраця студентів-викладачів-батьків і про себе як колишнього випускника Івано-Франківського медичного училища, правонаступником якого є коледж.
     Другий блок: про наші взаємини з Творцем, і ці взаємини треба вдосконалювати та розвивати.
     Третій: про освіту, без якої неможливе вдосконалення і пізнання Творця; про освіту, як нашу участь в обороні України; про освіту, як наш тиловий фронт.
     Четвертий блок: про здоров’я, як здатність повноцінно виконувати свої функції. Три вороги здоров’я – це лінощі, незнання і бездуховність. Їх треба позбутися, щоб добре вчитися. А ще – дотримуватися здорового способу життя, займатися фізкультурою і спортом, вживати достатню кількість води (у коледжі встановлені чотири кулери з питною водою).
     П’ятий блок стосується війни, нашої Перемоги, поглибленого вивчення предмету «Захист України». У день таких занять студенти приходитимуть у коледж у військовій формі, яку зараз шиють для них.
     В годинах спілкування з директором взяли участь також заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, практична психологиня Яніна Анатоліївна Івко, класні керівники груп.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165