Новини

В гуртожитку – навчання з протипожежної безпеки

     Для мешканців гуртожитку КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбулися навчання з протипожежної безпеки. Проходили вони за принципом: послухати, побачити, самим спробувати.
     Розпочався новий навчальний рік, і здобувачам освіти варто нагадати, а першокурсникам вперше розповісти про основні правила протипожежної безпеки, як правильно діяти при виникненні надзвичайних ситуацій. А щоб це краще запам’ятовувалося, навчання поєднується з тренуванням: почути, побачити, самому спробувати.
     Викладач хірургічних дисциплін, фахівець цивільного захисту Микола Миколайович Веприняк для мешканців гуртожитку провів показове заняття щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки та практичне відпрацювання схеми евакуації мешканців гуртожитку на випадок пожежі.
     Основні правила поводження в гуртожитку – заборона куріння, обережне користування електроприладами. Як діяти при виникненні надзвичайних ситуацій, як користуватися вогнегасниками для гасіння загорань – не лише теоретично, бо студенти самі змогли виконати вправи з вогнегасником, відпрацювати алгоритм евакуації.
     За словами заступниці директора з виховної роботи Наталії Валеріївни Мальованчук, в ІФМФК дбають про протипожежну безпеку і в навчальному корпусі, і в гуртожитку: встановлені централізована пожежна сигналізація, система оповіщення, є вогнегасники на поверхах навчального корпусу, спортзалу, в кожному блоці гуртожитку. Традиційно проводяться навчання і тренування для здобувачів освіти різних курсів.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165