Новини

Продовжуються навчальні екскурсії «Стежками Прикарпаття»

     Ще дві групи першокурсників КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) побували на навчальній екскурсії «Стежками Прикарпаття» на Галицькій землі. Тривають заходи, приурочені до 100-річчя від дня народження прикарпатського композитора Дмитра Циганкова, який майже чверть століття працював в Івано-Франківському медичному училищі.
     Здобувачі освіти груп І-8 спеціалізації Сестринська справа та І-9 спеціалізації Лікувальна справа разом зі своїми класними керівницями Ольгою Степанівною Кувік та Ярославою Гениківною Максимів під керівництвом заступниці директора з виховної роботи Наталії Валеріївни Мальованчук 28 вересня вирушили уже прокладеним маршрутом до Галича, де рівно тиждень тому побували дві групи майбутніх фельдшерів.
     Погода – як на замовлення, настрій теж, цікава інформація і приємне товариство, та насамперед навчальне спрямування – так коротко про цю екскурсію. Першокурсники відвідали Музей народної архітектури і побуту Прикарпаття у Крилосі, де  побачили старовинні хати, автентичний одяг, ужиткові речі з чотирьох етнографічних регіонів Прикарпаття – Гуцульщини, Бойківщини, Покуття та Опілля, і Галицький національний природний парк з музеєм «Природа землі Галицької» та центром реабілітації диких тварин.
     А після навчальної екскурсії студенти мали змогу разом відпочити на свіжому повітрі біля вогнища, поспілкуватися, поспівати, краще познайомитися один з одним. Тим більше, у групах – студенти з різних куточків України. Такі поїздки мають не лише пізнавально-інформаційне, навчальне спрямування, а й згуртовують студентські колективи, для яких розпочалося навчання в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165