Новини

Вітаємо викладачів з Днем працівників і працівниць освіти!

     Студентське самоврядування КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) від імені всіх студентів вітає викладачів і співробітників ІФМФК з Днем працівників і працівниць української освіти!
    Щорічно у першу неділю жовтня ми відзначаємо День працівників і працівниць освіти, або День вчителя. У цьому році таке календарне свято співпадає ще з декількома, серед яких Покрови Пресвятої Богородиці – і в цьому є певний символізм.
     Справжній педагог, вчитель, вихователь, наставник не лише передає здобувачам освіти знання зі свого предмету, а й навчає, як дати собі раду в бурхливих хвилях дорослого життя, застерігає і оберігає від помилок і викликів сьогодення, власним прикладом прищеплює християнські цінності, гуманізм, милосердя, любов до ближнього. Для майбутніх медсестер, фельдшерів, акушерок це особливо важливо.
     Цьогоріч професійне свято освітян зустрічаємо, вже вдруге, в умовах московсько-української війни. Замість святкувань і квітів – донати на ЗСУ і слова шани та подяки.
     Дякуємо вам, що спонукаєте нас «вчити вчитися», прагнути досконалості, громадянської активності і любові до України. Дякуємо вам, що відкриваєте нам світ медицини, ведете стежинами різних сфер цього найблагороднішого фаху, допомагаєте опановувати практичні навики і вміння спілкуватися з пацієнтами.
     Низький уклін за вашу працю, дорогі наші викладачі! Бажаємо вам доброї долі, міцного здоров’я, мирного неба, оптимізму і віри, вдячних учнів!
     Нехай Господь і Богородиця оберігають вас і ваші родини, а Україні дарують Перемогу!
Студентське самоврядування ІФМФК.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165