Новини

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України!

    Адміністрація КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вітає працівників і студентів з величними святами – Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, Днем створення УПА!
    Для українців ці свята є і релігійними, і національними. Бо під покровом Пресвятої Богородиці здавна наш народ боровся за Українську державу.
    Оскільки з цього року Православна Церква України і Українська Греко-Католицька Церква перейшли на новоюліанський календар, свято Покрови ми відзначаємо 1 жовтня, відповідно переносяться і такі календарні свята. Вони єднають нашу країну, закликають нас усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.
    У цей день ми віддаємо заслужену шану всім, хто зі зброєю в руках боровся за краще майбутнє українського народу: козакам, ветеранам визвольних змагань, підпільникам ОУН, воїнам УПА, всім українським військовим, які сьогодні захищають свою землю і свій народ в московсько-українській війні.
    Низько схиляємо голови перед подвигом наших вояків, щиро сумуємо разом із родинами загиблих у війні проти рашистів, дякуємо захисникам і захисницям, волонтерам та представникам громадськості за силу, незламність, віру в Перемогу!
    З нами Бог і Україна!
Адміністрація ІФМФК.
    У студентських групах Івано-Франківського медичного фахового коледжу відбулися виховні години, присвячені святу Покрови Пресвятої Богородиці і Дню захисників і захисниць України. Згадували історію визвольної боротьби українців за незалежність і суверенність України, вшановували пам’ять героїв, усіх тих, хто сьогодні захищає наше майбутнє і майбутнє держави.
    Напередодні свята викладачі ІФМФК перерахували одноденний заробіток на потреби Збройних сил України. Здобувачі освіти різних курсів теж долучилися до благодійного збору коштів на ЗСУ.
    Дню захисників і захисниць України був приурочений челендж «Кров для захисника!». Чимало студентів випускного курсу прийшли в Прикарпатський обласний центр служби крові, щоб здати кров. Разом з ними донорами стали і викладачі та представники адміністрації ІФМФК.
    Студенти коледжу долучилися також до флешмобу «Ми – нащадки козацької слави», який організувала державна установа «Науково-методичний центр фахової вищої і передвищої освіти» з нагоди Дня українського козацтва – з участю представників різних освітніх закладів і з подальшим поширенням у соцмережі Фейсбук.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165