Новини

Тиждень безпеки життєдіяльності

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбувся Тиждень безпеки життєдіяльності, а також здобувачі освіти готуються до ІІ етапу національного Тижня безпеки дорожнього руху, який відбудеться у листопаді .
     Систематизувати знання про безпеку і довкілля, виробити навички дотримання правил поведінки вдома, за місцем навчання, в дорозі, як правильно діяти при виникненні надзвичайних ситуацій, зокрема пожежі чи ДТП, усвідомлено дбати про безпеку власну і тих, хто поряд – така основна мета Тижня безпеки життєдіяльності. У його рамках в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі відбулися різні заходи.
     Зокрема, здобувачі освіти третього курсу на практичних заняттях з безпеки життєдіяльності, які проводила Наталія Михайлівна Мельник, відпрацьовували навики пожежогасіння, в тому числі користування вогнегасниками. Кожен студент мав можливість «побачити, потримати і умовно використовувати» такі засоби гасіння вогню.
     Окремо для студентів, які проживають в гуртожитку, проведене показове заняття щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки та практичне відпрацювання схеми евакуації на випадок пожежі. Теж із відпрацюванням навичок користування вогнегасниками.
     А 13-19 листопада в Україні проходитиме другий етап національного Тижня безпеки дорожнього руху. До цієї акції МБФ «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» спільно з Міністерством освіти і науки організували VI Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт у рамках проєкту «Безпечна країна», який стартував у травні. Студенти ІФМФК теж долучаються до цього конкурсу. Вони підготували і подали на конкурс дві відеороботи: про правила безпеки дорожнього руху і про надання домедичної допомоги потерпілим внаслідок ДТП. Здобувачі освіти самі були учасниками («акторами») у цих відеороликах і самі їх виготовляли. Конкурсні відеороботи виставлені на сайт ІФМФК.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165