Новини

Засідання шахово-шашкового гуртка

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) діє шахово-шашковий гурток, який веде викладач освітнього компоненту «Хірургія» Олександр Андрійович Цибаньов. Кожне заняття гуртка, в якому займаються студенти різних курсів, цікаве і корисне.
     Як і самі ці давні, популярні ігри – шахи і шашки, які розвивають логічне мислення, винахідливість і кмітливість, тренують пам’ять, дисциплінують і заспокоюють, зрештою, є гарним відпочинком і можливістю поспілкуватися з однодумцями.
     23 жовтня на занятті шахово-шашкового гуртка було опрацьовано шахові дебютні системи – італійський та іспанський; закінчення – мат турою, королевою та двома офіцерами.  Також опрацьовані пастки в шашках та закінчення з двома, трьома, чотирма  дамками.
     Переможцем сьогоднішнього заняття з шахів став студент 9 групи І курсу  спеціалізації Лікувальна справа Святослав Сачинський.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165