Новини

Зустріч з головним лікарем обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимиром Похмурським і командою інструкторів ОЦЕМД та МК із студентами випускних груп ІФБМК

     4 квітня в Івано-Франківському базовому медичному коледжі відбулася зустріч з головним лікарем обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимиром Похмурським і командою інструкторів ОЦЕМД та МК із студентами випускних груп Івано-Франківського базового медичного коледжу. 
    Мета заходу – донести до присутніх, в чому полягає екстрена допомога, дати певні настанови і розставити правильні пріоритети для тих, хто в подальшому виявить бажання працювати в центрі екстреної допомоги. Адже така праця не для випадкових людей, — говорить керівник ОЦЕМД та МК, — і в даному випадку треба відчути це покликання – рятувати людське життя та бути самовідданим у цій роботі.
 За словами Володимира Похмурського, студенти і є тим основним кадровим потенціалом в плані статутних завдань медичного закладу і роботи в контексті порятунку життя. Важливо і те, що вони наразі ще не пройшли розподіл і можуть втілити свої професійні знання та навики у центрі екстреної допомоги.
 Під час зустрічі присутні мали можливість переглянути фільм про Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, розвиток, навчання і досягнення його працівників та поспілкуватися з керівництвом закладу. Також студентству командою інструкторів ОЦЕМД та МК презентувалась серцево-судинна реанімація. 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165