Новини

Засідання ради з правового виховання

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбулося чергове засідання ради з правового виховання та профілактики правопорушень, запобігання поширення наркоманії, вживання алкоголю.
     Вела засідання голова ради, заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук. У ньому також взяли участь заступниця директора з навчально-методичної роботи Ірина Іванівна Гафійчук, завідувачі відділень, практичний психолог коледжу. керівники груп та здобувачі освіти до яких є зауваження щодо порушень правил внутрішнього розпорядку.
     За словами Наталії Валеріївни, пропуски без поважних причин і незадовільні оцінки є порушенням освітнього процесу, тому їх не можна залишати без уваги.
      Вислухали пояснення кожного, чому погано вчиться чи не відпрацьовує пропущені заняття. Студенти, яких було заслухано на раді з правового виховання, отримали зауваження.
      Загалом основне завдання ради з правового виховання та профілактики правопорушень, запобігання поширення наркоманії, вживання алкоголю – облік студентів, схильних до порушень дисципліни та порядку, до агресивної нетолерантної поведінки у коледжі і в позааудиторний час.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165