Новини

Вивчаємо «Захист України»

     Здобувачі освіти першого року навчання КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вивчають «Захист України». З огляду на московсько-українську війну це актуально, важливо, корисно.
     Поглиблене вивчення такого предмету, як «Захист України» передбачає військово-патріотичне виховання з елементами відпрацювання практичних навиків – шикування, ознайомлення з правилами поводження зі зброєю і мінно-вибуховими пристроями, надання домедичної допомоги, орієнтування на місцевості. Студенти повинні навчитися жити і діяти в умовах війни. Такі навики згодяться і після Перемоги, при надзвичайних ситуаціях.
     За рішенням адміністрації ІФМФК у день занять «Захист України» здобувачі освіти приходять у коледж у військовій формі. Таку піксельну форму уже пошито для першокурсників спеціалізації Лікувальна справа, починається її пошиття для спеціалізації Сестринська справа.
     За словами заступниці директора з виховної роботи Наталії Валеріївни Мальованчук, використання військової форми в освітньому процесі дисциплінує здобувачів освіти і підкреслює важливість такого предмету.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165