Новини

Засідання старостату на випускному курсі

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 15 листопада відбулося засідання старостату випускного курсу.
     Успішність, відвідування занять, відпрацювання пропусків – основні питання, які розглядалися на засіданні старостату за участі заступниці директора з виховної роботи Наталії Валеріївни Мальованчук, заступниці директора з навчально-методичної роботи Ірини Іванівни Гафійчук та завідувачки відділення Олесі Василівни Сухоручко.
     З огляду на завершальний етап навчання у коледжі – це випускний курс – важливим є контроль за відвідуванням занять. Наголошувалося, що саме старости повинні здійснювати такий контроль у своїх групах, встановлювати причини пропусків, слідкувати за їх відпрацюванням. Адже на випускному курсі – студентське самоврядування, нема керівників груп.
     Також йшлося про загальні моменти щодо претендентів на отримання дипломів з відзнакою.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165