Новини

Вітаємо з Днем Гідності та Свободи і з Третьою Пречистою 

     Адміністрація КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вітає працівників і студентів, колишніх випускників і всіх краян з Днем Гідності та Свободи і зі святом Введення в храм Пресвятої Богородиці (Третьою Пречистою)!
     У зв’язку з переходом ПЦУ та УГКЦ з 1 вересня на новоюліанський календар вперше співпали ці два великі свята – державне і релігійне.
     День Гідності та Свободи встановлено на честь двох революцій в Україні:  Помаранчевої у 2004 році та Революції Гідності у 2013 році, коли українці піднялися на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. Майдани стали символом народження нового громадянського суспільства в Україні. А символічний зміст церковного свята Введення в храм Пресвятої Богородиці – це духовне народження Діви Марії.
     Цьогоріч ми вдруге відзначаємо ці календарні дати в умовах московсько-української війни. Вшановуючи пам’ять Героїв Небесної Сотні, віддаємо також шану нашим захисникам і захисницям, висловлюємо їм вдячність за мужність і незламність. Сьогодні вони на полі бою відстоюють незалежність і суверенність України, ідеали Майданів – нашу гідність, свободу, волелюбність.
     Пам’ятаймо наших Героїв! Бажаємо усім нам віри і сили духу! Сумлінна праця і навчання кожного, волонтерство – це наш внесок у Перемогу!
     Нехай Пресвята Богородиця охороняє кожен дім і Україну!
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165