Новини

 Показове інтегроване заняття з англійської мови та зурубіжної літератури

     21 листопада у групі І-2 проведено показове інтегроване заняття з англійської мови та зарубіжної літератури. Тема заняття – "Минулий неозначений час. Вільям Шекспір "Гамлет".
     Викладачці Федорак Світлані Іванівні вдалось інтегрувати знання з різних предметів, розширити межі творчої діяльності, як власної, так і здобувачів освіти. Заняття було спрямоване на те, щоб виховувати у студентів любов до шедеврів світової літератури, розширювати їхній світогляд знаннями про зарубіжних класиків, залучати їх до культури країни, мова якої вивчається. Здобувачі освіти декламували монолог Гамлета мовою оригіналу та українською. Викладачка використовувала активні методи навчання, такі як “Мозковий штурм”,  “Дискусія”, рубрика “Цікаві факти про автора”, “Навчальна гра”, “Інтерактивні вправи” (інтернет-сервіс Learning Apps).
     Їх застосування було спрямоване на розвиток мовленнєвих здібностей, пам'ять, увагу, мислення здобувачів освіти,  а також вміння описувати, інтерпретувати, критично оцінювати, виражати свою думку, творчо співпрацювати.
      Заняття було динамічним, цікавим та пізнавальним, як для студентів, так і для  викладачів.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165