Новини

Вітаємо із Днем волонтера!

     Адміністрація і студентське самоврядування КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вітає здобувачів освіти і викладачів, усіх працівників коледжу з Міжнародним днем волонтера. У часі московсько-української війни зустрічаємо такий календарний день з розумінням: якщо військові – фронт перший, то волонтери – другий.
     5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери – це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.
     Сьогодні волонтерів ще називають «воїнами тилу». Безкорисливо, за власний кошт і у власний вільний час вони підтримують наших військових, купують амуніцію, дрони, формують медичні аптечки, доставляють вантажі військовослужбовцям на передову.
     До волонтерства долучаються і здобувачі освіти, викладачі та співробітники Івано-Франківського медичного фахового коледжу: плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, організовують благодійні акції зі збору коштів на підтримку ЗСУ, проводять тренінги з невідкладної допомоги, збирають продукти харчування і аптечки, передають на фронт повербанки. Це волонтерство не лише у стінах коледжу, а й за місцем проживання.
     Такі добрі справи згуртовують, лікують від паніки, відволікають від тривожних думок. І головне – це внесок у Перемогу тих, хто в тилу.
    Нова волонтерська ініціатива в ІФМФК на цей тиждень: оголошуємо збір бляшанок від консервів і воску для виготовлення окопних свічок. Прохання заносити до позначеного місця в холі коледжу.
zbir
     Традиції волонтерства в ІФМФК давні. Чимало акцій у різні часи проведено в  дитячих спеціалізованих школах і сиротинцях, в геріатричних пансіонатах і госпісі. Останнім часом здобувачі освіти коледжу проводять волонтерську роботу в медичних закладах Прикарпаття в якості помічника медичної сестри – в обласній клінічній лікарні, Прикарпатському онкологічному центрі, центральній міській клінічній лікарні, обласній дитячій клінічній лікарні та інших. Кожна справа важлива і потрібна.
     Висловлюємо вдячність усім, хто долучається до волонтерства. Це наша спільна причетність до Перемоги і можливість наближати її.
Пресцентр коледжу.
 
volont
 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165