Новини

Вітаємо із Днем Збройних сил України!

     Адміністрація і студентське самоврядування КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вітає здобувачів освіти і викладачів, працівників коледжу і всіх краян з Днем Збройних сил України. Сьогодні, у часі московсько-української війни, такий календарний день сприймається як всенародний, адже ми вдячні нашим військовим за їхній героїчний подвиг на передовій, за їхню незламність, мужність, силу та професіоналізм у справі оборони України.
     День Збройних сил України, який  відзначаємо 6 грудня, – це свято тих, хто захищає Батьківщину. Встановлений він рівно 30 років тому, у 1993-му, постановою Верховної Ради України у день прийняття в 1991 році Закону України «Про Збройні сили України». У цей день ми вшановуємо всіх військових, які захищають українську землю від російського агресора, захищають наше майбутнє.
     Сильна держава починається із сильної армії – це один з уроків московсько-української війни. Збройні сили України підтримує весь народ.
     Сьогодні вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну. Сьогодні висловлюємо вдячність тим, хто наближає Перемогу! Низький уклін військовослужбовцям за їхній щоденний подвиг!
     Вперше День Збройних сил України, у зв’язку з переходом Православної Української Церкви і Української Греко-Католицької Церкви на новий церковний календар, співпадає з Днем Святого Миколая. І є у цьому певний символізм. Бо Миколай-Чудотворець приносить не лише подарунки під подушку дітлахам, а й добро і любов у кожний дім. Нехай Святий подарує усім нам Перемогу і мир, нехай захистить наших військових!
     Віримо у ЗСУ! Віримо у Перемогу!denzsu
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165