Новини

На Миколая в гуртожитку засяяла вогнями ялинка

     Ввечері на День Святого Миколая в студентському гуртожитку КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) засвітили новорічну ялинку і обмінялися подарунками.
     Традиційно Різдвяно-Новорічні свята розпочинаються з Дня Святого Миколая. Відтепер ми відзначатимемо Різдво з усім світом 25 грудня, тож і Миколай-Чудотворець до нас завітав 6 грудня.
     А в студентському гуртожитку коледжу саме ввечері цього дня засвітили новорічну ялинку і зробили невеличке свято для тих, хто тут проживає. Про це подбало студентське самоврядування, ініціативу якого підтримала заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук.
     На відкриття новорічної ялинки прийшли і вихователька гуртожитку, практична психологиня коледжу Яніна Анатоліївна Івко, художня керівниця Ганна Сергіївна Кушнір, запросили також чергових гуртожитку. До святкової ялинки, яка засвітила свої вогні, прийшов «таємний Миколай», завдяки якому дівчатка обмінялися подарунками.
     Бо попри умови воєнного стану, повітряні тривоги, хвилювання і стреси повинні бути і такі миті, що нагадують про дитинство і казку. За те, що мають можливість вчитися, здобувачі освіти дякують нашим захисникам, військовим. До того ж сьогодні ще одне особливе свято – День збройних сил України.
     А найголовнішим подарунком, про який мріють і діти, і дорослі, стане Перемога над московським окупантом і мир в Україні.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165