Новини

Знову наша студентка серед переможців

     Студентка КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) Катерина Фрезюк  здобула призове місце у ІІІ етапі XXIV   Міжнародного конкурсу
з української мови імені Петра Яцика серед студентів закладів фахової передвищої освіти.
     Напередодні зимових свят 29 листопада 2023 року на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся обласний етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти. Нагадуємо, що метою Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, піднесення престижу серед молоді та сприяння утвердженню її статусу як державної.
     У конкурсі взяли участь студенти 24 закладів фахової передвищої освіти.
     Зауважимо, що студенти нашого коледжу завжди активно долучаються до мовознавчих та літературознавчих конкурсів.  Цьогоріч гідно представила коледж серед закладів фахової передвищої освіти області, взявши участь в обласному етапі конкурсу імені Петра Яцика, Катерина Фрезюк, студентка ІІ курсу 3 групи (викладачка  Римар Н.А.).
     За результатами перевірки конкурсних робіт студентів Івано-Франківської області висококваліфіковане журі визначило переможців. Приємно, що серед них є представниця нашого коледжу Катерина Фрезюк, яка має свою історію любові до української мови: Катерина радо сприйняла перемогу у ІІ (коледжному) етапі і звістку про участь у ІІІ етапі. З великим захопленням та наполегливо готувалася до того визначного Дня, коли їй прийдеться змагатися із найсильнішими студентами закладів фахової передвищої освіти, людьми, які змінюватимуть мовний ландшафт України та поширюватимуть українську мову та культуру у світі.
     Педагогічний та студентський колективи щиро вітають переможницю та її викладачку і бажають їм нових творчих успіхів та багато натхнення!
IMG 1940

 

 

 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165