Новини

Офіційна зустріч в Німеччині в рамках програми ERASMUS+ Mobilität

     Представниця КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) Валовіна Альона Миколаївна відвідала конференцію в Німеччині в рамках програми ERASMUS+ Mobilität та мала офіційну зустріч  з керівницею Тюрингійської агенції європейських програм Ліліаною Грицишин, під час якої узагальнили результати співпраці за 2023 рік та спланували роботу на майбутнє у співпраці. 
     Відбулася зустріч із керівним складом лікарень Südharzkrankenhaus,Nordhausen, Asternhof Seniorenpflegeheim Ellrich, під час якої наші партнери презентували радіологічне відділення та інтенсивної терапії.
    Також у рамках проєкту ЕRASMUS+ Mobilität нашому освітньому закладу передали два тренажери-симулятори для відпрацюванняпрактичних навичок невідкладної допомоги, оцінки параметрів роботи дихальної та серцево-судинної систем (пульс, тиск, тони серця, серцеві шуми, ЕКГ), це підвищить якість надання  невідкладної допомоги та професійної майстерності наших здобувачів освіти.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165