Новини

Подяка за участь у Всеукраїнському спортивному конкурсі

     Викладачка фізичного виховання КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) Тетяна Іванівна Соя отримала подяку за активну участь у Всеукраїнському конкурсі «Активний бадмінтон – крок до перемоги!» за популяризацію бадмінтону серед здобувачів освіти.
     Ініціаторами такого конкурсу виступила громадська організація «Федерація бадмінтону України» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Проводився він задля популяризації такого виду спорту в освітніх закладах, підвищення рухової активності під час навчального року та в позанавчальний час, зниження рівня тривожності та зміцнення здоров’я у складних умовах воєнного стану.
     Тетяна Іванівна Соя на заняттях фізкультури використовувала елементи бадмінтону під час фізкультхвилинок, проводила бадмінтон-перерви. Вона також підготувала відеоролик «Бадмінтон – історія розвитку». Її активність у цьому напрямку відзначена подякою.
     А загалом викладачка бере участь у багатьох Всеукраїнських конкурсах і челенджах. На своєму каналі «Фізична культура і здоров’я» в Ютубі вона помістила близько тисячі відеороликів з окремих питань методичного забезпечення занять фізкультури. Тут і матеріали з історії того чи іншого виду спорту, і розповіді про видатних спортсменів України, і тести з фізичної культури, і руханки.
     Свої розробки Тетяна Іванівна Соя розміщує також в Інстаграмі і у Фейсбуці – своєрідні дистанційні уроки фізкультури і поради щодо здорового способу життя, фізичних вправ.
Пресцентр коледжу
подяка Соя Т.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165