Новини

Вдосконалення навиків роботи викладачів з симуляційним манекеном

     10 січня 2024 року на циклі хірургічних дисциплін було проведено навчальний семінар представником фірми Leardal для вдосконалення володіння симуляційним манекеном Anna.
     Учасники семінару включали викладачів хірургії, реанімації, терапії та педіатрії, які з великим ентузіазмом долучилися до заходу. Семінар став унікальною можливістю для професіоналів в області медицини ознайомитися з оновленими можливостями симуляції та долучити їх до навчального процесу.
В ході заходу викладачі мали змогу ознайомитися з новими функціями Симулятор Тренажер Leardal Resusci Anne Simulator, який відтепер дозволяє реалістично симулювати широкий спектр медичних сценаріїв. Використовуючи сучасні засоби та протоколи, учасники семінару вивчили найефективніші методи використання симуляційного манекена для підвищення практичних навичок студентів.
     Організатори заходу акцентували увагу на важливості впровадження інноваційних методів навчання в медичній освіті та висловили сподівання, що навчальний семінар визначить нові стандарти якості в підготовці майбутніх медичних фахівців.
     Цей захід став важливим кроком у розвитку навчальних практик коледжу та додав новий рівень інноваційності до навчального процесу. Ми пишаємося тим, що наш коледж знаходиться на передових рубежах медичної освіти, і плануємо продовжувати впроваджувати сучасні технології для максимального підвищення якості підготовки наших студентів.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165