Новини

Відбулися батьківські конференції на випускному курсі  

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) на четвертому курсі відбулися батьківські конференції. Проходили такі зустрічі з представниками адміністрації коледжу в онлайн-форматі: у грудні – у групі ОПП Акушерська справа, а 18-19 січня – у групах ОПП Лікувальна справа і Сестринська справа.

     Під час батьківських конференцій представники адміністрації коледжу наголошували на важливості спільних зусиль і співпраці «рівностороннього трикутника» (студентів, викладачів, батьків) задля досягнення бажаного результату – здобуття якісної освіти. На четвертому курсі немає керівників груп, задля розвитку самостійності, самоорганізації, ініціативності, проактивності діє студентське самоврядування. Але в осінньому семестрі проходили години спілкування здобувачів освіти з директором коледжу, колишнім його випускником Володимиром Васильовичем Стасюком, а тепер такі от батьківські збори. Бо комунікація є важливою.

     Як зазначила завідувачка відділення Олеся Василівна Сухоручко, саме з ініціативи студентського самоврядування весняний семестр розпочався 15 січня з дистанційної начитки лекцій. Взяті до уваги окремі пропозиції здобувачів освіти, які були висловлені під час анонімного опитування щодо якості організації освітнього процесу в коледжі. Адже у коледжі зацікавлені, щоб заняття проходили цікаво, інтенсивно, мали прикладний характер.

     Батьків також поінформовано про графік консультацій (за бажанням студентів готові проводити додаткові консультації), скриньку довіри, куди і батьки можуть надсилати свої зауваження та пропозиції.

     І особлива увага на батьківських конференціях приділена підготовці до ЄДКІ.

     Про організацію освітнього процесу у весняному семестрі (завершальному для випускників і тому дуже важливому) розповіла заступниця директора з навчально-методичної роботи Ірина Іванівна Константюк. І вона, і директор коледжу Володимир Васильович Стасюк наголосили, що єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) є своєрідним підсумком вивченого студентами у коледжі за всі роки навчання, показує теоретичний і практичний рівень підготовки випускників. Традиційно ІФМФК був найкращим по Україні у рейтингу за результатами складання ліцензійного іспиту Крок.М, який тепер замінено на ЄДКІ. У коледжі сподіваються, що і теперішні випускники продовжать цю добру традицію.

     Тим більше, що завершують вони навчання у рік 85-річчя найстаршого на Прикарпатті медичного освітнього закладу і одного з найавторитетніших сьогодні в Україні. Володимир Васильович Стасюк у своєму виступі підбив підсумки такого чотирирічного навчання і зробив настанови для майбутніх фахівців.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165