Новини

На очне навчання вийшли здобувачі освіти усіх курсів

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) з 22 січня 2024 року розпочалося очне навчання.
     Весняний семестр розпочався 15 січня начиткою лекцій в дистанційному форматі (враховувалися побажання здобувачів освіти), з 22 січня продовжився в очному форматі. Важливо наголосити, що очне навчання відновилося на всіх курсах. Бо в попередні роки через пандемію коронавірусу і московсько-українську війну доводилося вчитися у змішаному форматі.
     В умовах війни в ІФМФК особлива увага приділяється дотриманню безпекових заходів.
     22 січня відбулася година спілкування директора Володимира Васильовича Стасюка зі здобувачами освіти групи І-5 ОПП Лікувальна справа. Йшлося і про особливості весняного семестру, і про психологічну підтримку один одного в умовах війни, і про навчання як особистий внесок кожного у Перемогу, і про світоглядні питання віри, обов’язку, освіченості, патріотизму.
     У виховній годині взяли також участь заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, завідувачка відділення Галина Василівна Басараб, практична психологиня коледжу Яніна Анатоліївна Івко і класна керівниця групи І-5 Уляна Миколаївна Вітенко.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165