Новини

Вкотре відбулася презентація «ПрофШанс»

     Про можливості атестації фахівців ОПП Сестринської та Лікувальної справ у академічних клініках Німеччини йшлося в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) під час презентації німецької компанії «ПрофШанс».
     Здобувачі освіти IV курсу ОПП Лікувальна, Сестринська справ зустрілися із регіональним представником «ПрофШансу» Богданом Габльовським. Він розповів про програму, у рамках якої майбутні фахівці мають можливість пройти стажування у клініках Німеччини з подальшим працевлаштуванням, вимоги щодо володіння німецькою мовою, умови і терміни проходження практики, можливості підтвердження дипломів за кордоном.
     Додамо, що співпраця ІФМФК з «ПрофШансом» триває вже кілька років. Дехто з випускників коледжу проходив стажування в німецьких клініках Потсдама, Саксонії, Ганновера, Мекленбурга, Брандербурга, а є і такі, хто уже підтвердив диплом медсестри в Німеччині. Таке стажування – це гарна можливість професійного зростання для молодих людей, а знання і досвід, які вони здобудуть під час такої праці за кордоном, використовуватимуть у своїй майбутній роботі в Україні.
Пресцентр коледж.
    

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165