Новини

Зустріч з військовим-захисником

     Зворушливою була зустріч першокурсників КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) з воїном Збройних сил України, старшим лейтенантом 10 окремої штурмової бригади Тарасом Чавяком з Івано-Франківська.
     29 лютого він завітав на виховну годину у групу 1-6 ОПП Сестринська справа (класна керівниця Ольга Петрівна Загайкевич), щоб поспілкуватися зі здобувачами освіти, розповісти про себе і побратимів з бригади «Едельвейс». Тарас Чав’як був учасником АТО, а після повномасштабного вторгнення росії в Україну добровольцем вступив до лав ЗСУ. Пройшов Бородянку, Бахмут та інші гарячі точки, був пораненим.
     Військовослужбовець розповів про щоденний подвиг, який здійснюють захисники, обороняючи наш спокій. Студенти дізналися про труднощі, з якими зустрічаються військові, про нелегку і важливу працю медиків на передовій, про необхідність віри у перемогу добра, про силу молитви за наших захисників, про реальний Божий захист у критичних ситуаціях.
     Під час зустрічі звучали слова вдячності нашим воїнам, ЗСУ. Наголошувалось на необхідності кожному робити свій внесок у Перемогу.
Пресцентр коледж.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165