Новини

Участь у семінарі для викладачів предмета «Захист України»

     Представники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) долучилися досемінару «Нові підходи у викладанні предмета «Захист України» в умовах воєнного стану», який відбувся дистанційно на базі ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».
     Семінар проходив 13 березня на платформі Zoom. Від коледжу в ньому взяли участь заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук, методистка коледжу Наталія Андріївна Римар, викладачі предмету «Захист України».
     Розглядалися питання організації роботи з військово-патріотичного виховання, підготовки здобувачів освіти до національного спротиву, підвищення рівня професійної компетентності викладачів, удосконалення викладання предмету «Захист України» у закладах фахової передвищої освіти.
     Одним зі спікерів семінару був викладач ІФМФК Сергій Дмитрович Косяк. Тема доповіді: «Погляд викладача на нові підходи у викладанні предмета «Захист України» в умовах воєнного стану».
     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі напрацьований позитивний досвід викладання такого предмета. На заняття здобувачі освіти приходять у спеціально пошитій військовій (піксельній) формі. Особлива увага приділяється тактичній медицині, керуванню дронами, правилам поводження зі зброєю і мінно-вибуховими пристроями та іншим питанням. Все це важливе в умовах московсько-української війни.
     Учасники семінару отримають відповідні сертифікати.
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo