Новини

Перегляд фільму «20 днів у Маріуполі»

     «20 днів у Маріуполі» – шок, біль, гнів, сльози. Здобувачів освіти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) перегляд цього фільму не залишив байдужим.
     Уперше в історії українського кінематографа стрічка «20 днів у Маріуполі» режисера Мстислава Чернова здобула премію «Оскар», перемігши в номінації «Найкращий документальний фільм».
     З березня подивитися його можна в кінотеатрах. На колективний перегляд кінострічки у «MovieLand» прийшли і здобувачі освіти групи II-6 ОПП Сестринська справа (керівниця Олена Миколаївна Рудницька).
     Фільм «20 днів у Маріуполі» розповідає про перебіг окупації Маріуполя у перші тижні повномасштабного вторгнення росії в Україну, яку задокументував журналіст Мстислав Чернов у співпраці з фотографом Євгенієм Малолеткою та медійницею Василісою Степаненко. Стрічку неможливо дивитися без сліз. Як зазначили студенти після фільму, «від перегляду такі ж мурахи, як і в перший день війни».
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165