Новини

Зустріч з християнським психологом

     З першокурсниками КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) зустрівсякандидат богословських наук, фахівець з біоетики, практичний психолог Оскар Пена.
     Такі зустрічі відбулися 15 та 19 березня в різних групах першого курсу ОПП Сестринська справа на заняттях з основ сім’ї. Відповідно і тематика стосувалася проблем планування сім’ї, гендерної ідеології, подружнього життя, виховання дітей.
     Під час зустрічі зі здобувачами освіти Оскар Пена детально зупинився на фізичних та біологічних аспектах розрізнення чоловічої та жіночої статі. Оскільки діти – невід’ємна частина кожної сім’ї, приділив особливу увагу процесу зародження нового життя, підкресливши, що воно починається у момент злиття чоловічих та жіночих клітин. На думку доповідача, через злочинну недосконалість українського законодавства дозволяється за бажанням жінки зробити аборт до 12 тижня вагітності, в той час як серце зачатої дитини б’ється на 21 день.
     Студенти дізналися про природні та штучні методи планування вагітності, про відповідальність та повагу у сім’ї, про цінність подружньої любові, про шкідливість штучних методів для здоров’я жінки.
     Цікава і сама постать доповідача. Пена Оскар Альберто Рамон народився Аргентині, в Україні живе 28 років, батько 6 дітей, дідусь 3 онуків. Закінчив університет «Angelicum» у Римі, кандидат богословських наук. Практичний психолог в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Учасник груп «Батьки за дітей», ГО «За християнські цінності», «Рух за життя».
Пресцентр коледж.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165