Новини

Третє місце на Всеукраїнському мовно-літературному конкурсі

     Представниця КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) Катерина Дзюбановська стала призеркою XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
     Здобувачка освіти І курсу 8 групи Катерина Дзюбановська успішно виступила і на другому, і на третьому етапі конкурсу, зайнявши третє місце серед студентів закладів фахової передвищої освіти України. Готували студентку викладачки української мови і літератури Олександра Володимирівна Афтанас – до другого етапу і Галина Іванівна Іванишин – до третього етапу.
    Викладацький та студентський колективи Івано-Франківського медичного фахового коледжу вітають творчу та обдаровану студентку і її наставниць з таким успішним виступом і бажають нових творчих досягнень. Вдячні їм за те, що продовжується гарна традиція перемог представників ІФМФК у різноманітних конкурсах.
    Метою Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка є вшанування творчої спадщини Кобзаря, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення української мови і літератури. Цьогоріч мовно-літературні змагання були присвячені 210-ій річниці з дня народження письменника.
Пресцентр коледж.
dzubanovska

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165