Новини

Фізика навколо нас: брейн-ринг для майбутніх фельдшерів

     Для здобувачів освіти чотирьох груп першого курсу ОПП Лікувальна справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 8 квітня відбувся брейн-ринг «Фізика навколо нас». Такий навчально-розважальний захід організував і провів викладач фізики і астрономії Олександр Романович Кравець.
     Не раз під час занять студенти чули від свого викладача: «Фізика – усе наше». Бо вона вивчає світ, в якому ми живемо, явища, що в ньому відбуваються, пояснює закони природи. Фізична наука дозволяє описати причини найрізноманітніших явищ природи – від створення галактик до атомів-цеглинок, з яких складається все навколо нас і ми самі. Тож і під час брейн-рингу були питання з усіх аспектів життя – про Всесвіт і вокал, людський організм і закони механіки, явища природи і рух автомобіля… Бо іноді відповідь про найбуденніші речі може бути несподіваною і цікавою.
     Чотири команди майбутніх фельдшерів змагалися, хто оперативніший, ерудований, креативний. Нагородою кращим були невеликі призи – від матеріальних (у вигляді шоколадки чи ручки) до нематеріальних (додаткових стимулів у навчанні).
     Під час навчально-розважального заходу проводився також аукціон зі збору коштів на ЗСУ.
     На наступному тижні брейн-ринг про фізику відбудеться і для першокурсників – майбутніх медсестер.
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165