Новини

«Найбільший урок у світі»

     «Найбільший урок у світі» (World`s Largest Lesson) – так називається Всесвітня ініціатива Unisef, до якої долучився КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165). Відповідний захід на чолі з амбасадоркою проєкту Уляною Миколаївною Вітенко відбувся 17 квітня на І курсі.
     Що таке «Найбільший урок у світі»? Це всесвітня ініціатива, що має на меті провести заняття у більш ніж 100 країнах та ознайомити дітей у всьому світі із Глобальними Цілями сталого розвитку.
     Дитячий фонд ООН UNICEF реалізовує цю ініціативу в Україні з 2015 року у партнерстві з іншими громадськими та молодіжними організаціями.
     Проєкт сприяє підвищенню обізнаності про глобальні проблеми, мотивує бути активними, брати на себе відповідальність та розвивати лідерські якості.
     Кожного року обирається якась з цілей Глобального розвитку, цього року це була ціль номер 4: Якісна освіта.
     Власне, це і було основною темою заходу. Здобувачі освіти активно обговорювали питання освіти в Україні. Генерували ідеї, як можна долучитись до ініціатив щодо покращення освіти та життя, побороти освітні втрати і як вони ще можуть долучитись до розв’язання глобальних проблем.
     Такий захід є не лише просвітницьким, пізнавальним, а й сприяє підвищенню соціальної активності молоді.
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165