Новини

Батьки і діти – разом: добрі справи

     Як повідомлялося раніше, в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) діє обєднання «Батьки і діти – разом». Завдяки їм у коледжі проводяться різноманітні волонтерські акції, до яких долучаються здобувачі освіти різних курсів.
     Основна мета такого об’єднання – співпраця синів і доньок із батьками для наближення перемоги.
     Першим вагомим внеском став збір коштів для Збройних сил України, який започаткувала студентка групи І-3 ОПП Лікувальна справа Аліна Воробець у пам’ять про батька Павла Романовича, що загинув на московсько-українській війні 31 грудня минулого року. За зібрані кошти було придбано дрон МАВІК 3 ПРО і передано на фронт.
    На цьому співпраця не завершилась, а, навпаки, набирає обертів. Наразі освоюються нові напрямки.
    Зокрема, у коледжі проводиться збір кришечок для виготовлення протезів. Ще одна волонтерська ініціатива: спільно зі студентами Івано-Франківського фахового коледжу технології та бізнесу, яких згуртувала зав. відділення Н.В.Баб’як, студенти ІФМФК виготовляють енергетичні батончики. І в цьому напрямку вже є певні напрацювання та успіхи.
    Лідерство тримає група І-3 (класний керівник Олександр Романович Кравець), хоча їм на п’яти впевнено наступають студенти інших груп.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165