Новини

Благодійний передвеликодній ярмарок

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) з ініціативи адміністрації та студентського самоврядування відбувся передвеликодній благодійний ярмарок зі збору коштів на підтримку Збройних сил України.
     25 квітня на великій перерві у холі коледжу на ярмарку можна було придбати неймовірно гарні вербові котики, свічки, пряники, солодощі, мед та багато інших речей. Все це охоче розкуповували і студенти, і викладачі та працівники ІФМФК.
     Вироби передвеликодньої атрибутики виготовлені власними руками волонтерів, як і солодка випічка та канапки. Серед цих волонтерів – студентка IV курсу 4 групи ОПП Сестринська справа Інна Білецька, одна з ініціаторок благодійної акції.
     На ярмарок також завітали представник громадської організації «МОЄ майбутнє» Олег Сеньків і представник благодійного фонду «Червоне серце» Андрій Крис. Здобувачі освіти ІФМФК задіяні у волонтерських ініціативах цих двох громадських об’єднань.
     Всі виручені під час передвеликоднього благодійного ярмарку кошти підуть на закупівлю машини для 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».
     Робимо разом все, що можемо, для нашої Перемоги!
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165