Новини

Вітаємо з Воскресінням Христовим!

     Адміністрація, студентське самоврядування вітають педагогічний колектив, здобувачів освіти, працівників КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) з Воскресінням Христовим. А учасниці гуртка художньої самодіяльності (керівниця Ганна Сергіївна Кушнір) підготували у подарунок веснянки.
     Великдень – це світле християнське свято, адже пов’язане воно з Воскресінням Ісуса Христа і несе з собою радість, віру, надію. Бо об’єднує усіх вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Здавна незмінним атрибутом цього свята є веснянки, гаївки.
     І хоча втретє ми зустрічаємо Великдень в умовах московсько-української війни, це свято стає ще більше особливим, надихаючим, об’єднавчим, бо символізує незламність українського народу, віру у Перемогу.
     Низько вклоняємося нашим захисникам і захисницям і дякуємо за можливість зустріти Воскресіння Христове. Нехай Божа милість та благословення несуть у наші душі, сім’ї та країну Перемогу і мир!
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165