Новини

Об’єктове тренування з питань цивільного захисту

     22 травня 2024 року на території коледжу проведено об’єктове тренування з питань цивільного захисту на тему «Дії органів управління, працівників та учасників освітнього процесу коледжу під час виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру».
     До об’єктового тренування залучались: комісія з питань надзвичайних ситуацій, евакуаційні органи, керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, працівники та учасники освітнього процесу.
    Під час проведення об’єктового тренування відпрацьовані практичні заходи передбачені планом реагування на надзвичайні ситуації.
    Відпрацьовано заходи щодо гасіння пожежі на початковому етапі первинними засобами пожежогасіння та екстрену евакуацію працівників і учасників освітнього процесу.
    Для мешканців гуртожитку фахівець з питань цивільного захисту Веприняк Микола Миколайович розповів про алгоритм дій у разі виникнення пожежі, правила застосування вогнегасників.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165